Världsbutiken Fröjas, Oasen i Ås

Fröjas, Oasen i Ås med kafé, handelsträdgård och Världsbutik ligger i fantastiska Åsbygden mellan Krokom och Östersund.
I unik växthusmiljö håller vi öppet ALLA dagar kl 10-17, ÄVEN julafton.
I kaféet på Fröjas, Oasen i Ås njuter man Fairtrade-märkt kaffe och te med hembakat. Vi använder råvaror från Världsbutiken. Dagens lunch i form av vegetariska soppor med hembakad focaccia och hummus. Mycket uppskattade är våra rejäla mackor och den lyxiga smörgåstårtan med havets läckerheter.
I handelsträdgården på Fröjas, Oasen i Ås finns ett brett utbud av växter efter säsong. Norrlandsodlade krukväxter och plantor samt fair-flower i mån av tillgång. Eko och
kulturarvs-fröer. Ekologisk sättpotatis (efter säsong) samt KRAV-certifierad jord, gödsel och näring.
Fokus på växter och handelsträdgården har Jämtlands mest pålitliga öppettider.
Världsbutiken på Fröjas, Oasen i Ås är en schysst och hållbar presentbutik. Hela världen i Ås. Här finns gediget hantverk och smarriga delikatesser som gör gott för människa och miljö.
Träffa Fröjas WFTO-informatörer och lär mer om vad fairtrade är och vilken skillnad man gör när man handlar i en Världsbutik.
Fröjas, Oasen i Ås öppnade 8 april 2012 och har haft öppet VARJE dag sedan dess, utan undantag. Bolaget ägs och drivs av Peter Johansson som haft ett Fairtrade-engagemang sedan 2006, i tidigare eget företag men också i Hemköps-koncernen. Fröjas har blivit en mötesplats för Åsbygden men också det största besöksmålet i Krokoms kommun med över 20 000 besökare per år.
Företaget och ägaren har fått flera utmärkelser för sitt engagemang. Årets Åsbo 2012, nominerad till årets unga företagare Jämtland/Härjedalen 2013. Årets serviceperson 2017 i både Krokoms kommun samt Jämtland/Härjedalen.
Pålitliga öppettider, grym service, bygdens bästa fika, fokus på hållbarhet och kvalité är viktiga faktorer i framgången.
Besöksadress: Fröjas, Oasen i Ås Ösavägen 30 836 94 ÅS

Öppettider: ALLA dagar kl. 10.00 – 17.00, även julafton.

Kontakt:
E post: kontakt@frojas.nu
Telefon: 0640 – 223 03
Det går även bra att kontakta oss via meddelande på vår Facebook-sida.

Följ oss på:
Hemsidan
Facebook
Instagram