VIKTIGT: årsmöte 29 mars online

Med anledning av den rådande situationen så beslutade styrelsen igår att inte ha något fysiskt årsmöte i Lund som planerat den 28–29 mars, utan i stället genomföra årsmötet online. Detta med allas bästa i åtanke.

Vi planerar att ha årsmötet på söndag den 29 mars kl. 10.00–13.00 via Skype. Vi kommer under veckan skicka ut mer detaljer och instruktioner om hur vi tänker att detta kan genomföras på bästa sätt. För er som planerar att delta kan det vara bra att redan nu installera Skype om ni inte har det. På https://www.skype.com/sv/get-skype/ kan ni ladda ner programmet till er dator, surfplatta eller mobil.

Att vi nu genomför årsmötet online gör att vi öppnar upp för fler att anmäla sig. Det är viktigt att vi får veta vilka som planerar att delta, och vilka som är röstberättigade. Vi ber er som redan har anmält er att meddela oss om ni kommer att ha möjlighet att delta online, och vem som kommer att delta som ert ombud med rösträtt. För er som inte anmält er tidigare men nu har möjlighet att delta, så var snälla och svara på detta mail med ert namn, vilken medlem ni representerar, och om ni kommer att ha rösträtt. Enligt den senaste uppdateringen av våra stadgar (bifogas) har varje medlem rätt att utse ett ombud med rösträtt till årsmötet.

Vi tycker det känns väldigt tråkigt att inte få möjlighet att träffa er alla och diskutera de viktiga frågor som vi hade på agendan, men hoppas att ni har förståelse för vårt beslut. Det kommer fler möjligheter till möten framöver.

Bästa hälsningar,

Styrelsen

Comments are closed.