Medlemsmöte 23 april

Välkommen på medlemsmöte! Nu på torsdag 23 april kl. 19 – 20.30 arrangerar vi ett medlemsmöte. Mötet kommer att hållas via Skype precis som årsmötet. Det är bra att försöka ansluta lite innan klockan 19 så att vi kan börja i tid. Ni kan ansluta till mötet genom att följa länken nedan:

https://join.skype.com/m1VeB9XPcXrl

Ni som inte har Skype kan följa länken https://www.skype.com/sv/get-skype/ för att ladda ner programmet till er dator, surfplatta eller mobil.

Syftet med mötet är att samlas och diskutera hur vi kan driva våra verksamheter vidare på bästa sätt under Corona-krisen. Vi kan dela vad som är svårt men vill försöka fokusera på bra tips om vad man kan göra. Vi ser gärna att ni inför mötet tänker igenom vad ni har gjort för att hantera den nuvarande situationen, och om ni har tips och förslag att dela med er av. Om ni har andra punkter ni vill ta upp är ni välkomna att svara på det här mailet.

Mötet kommer att administreras av representanter från styrelsen samt Gunilla Green, som driver Green och Grejerna, och som erbjudit sig att hjälpa till med att arrangera dessa möten.

Alla medlemmar är välkomna att delta med flera representanter eftersom det fungerade väl på årsmötet.

Väl mött!

Styrelsen

Comments are closed.