Café REKOmmenderas i Växjö

fikaIdén med Café Rekommenderas i Växjö är ett Fair Trade Café med fokus på hälsa och miljö som drivs som ett socialt företag. Ingredienserna i våra vegetariska/veganska luncher är i största möjliga mån Fair Trade, ekologiska och närproducerade. Vi serverar även kaffe, te och choklad som är Fair Trade.

Dessutom innebär det att vi som jobbar här jobbar 100% utifrån vår egen förmåga. Många av oss som jobbar här har någon form av funktionsnedsättning och ofta innebär det att vi står lå
ngt utanför arbetsmarknaden. Här på caféet är det vi själva som driver det sociala företaget, i form av ett kooperativ, och det innebär att vi är med och beslutar om arbetet och företagets utveckling. På så sätt får vi en meningsfull vardag där vi själva får ta aktivt ansvar för och ha inflytande över vår egen utveckling och rehabilitering.

Är du nyfiken på vad vi serverar i veckan? På Facebook lägger vi upp menyn varje vecka! Missa inte det! Vid catering och bokning av lunch för större sällskap var god kontakta oss!

Välkomna!

 

Våra öppettider:

Tis-fre 11.30-13.30

Besöksadress: Norra Esplanaden 21 i Växjö

Telefon: 076-096 54 67

Mail: vaxjo@rekommenderas.coop

 

Besök oss på Facebook